Matematică
neculaioan
9

Un grup de elevi a facut timp de trei zile o drumetie In prima zi au parcurs 2 pe 5 din distanta a doua zi 1 pe 4 din rest iar restul din 27 de km i a parcurs in ziua a treia Ce distanta au parcurs elevii in total? metoda mersului invers

+0
(1) Răspunsuri
Valiusha2015

27:3=9 km a parcurs a 2a zi 9km+27km=36km 36km:3=12 12*5=60km a parcurs in prima zi 60+9+27=96km in total

Adaugă răspuns