Matematică
constandachena
3

{76-[24-4×(16×3-12×4)}]×{[12×(76-24)-4×(16×3-12)×4]}

+0
(2) Răspunsuri
midex

{76-[24-4x(48-48)]}x{[12x52-4x(48-12)x4]}= [76-(24-4x0)] x (7-36x4)= [76-(24-0)]x(7-144)= (76-24) x 0,137= 52 x 0,137= 7,124 Totusi cred ca exercitiul este corect pentru ca inafara tuturor parantezelor trebuia sa mai fie cel putin o operatie.. Daca e gresit, mi-l poti trimite in mesaj privat pentru a te putea ajuta fara sa mai consumi puncte

paulistoc1974

{76-[24-4×(16×3-12×4)]}×{[12×(76-24)-4×(16×3-12)×4]}= {76-[24-4×(48-48)]}×{[12×52-4×(48-12)×4]}= {76-[24-4×0]}×{[624-4×36×4]}= {76-[24-0]}×{[624-144×4]}= {76-24}×{[624-576]}= 52×48= 2,496

Adaugă răspuns