Mathematics
dancalciu
41

Transportation: A car traveld 360 km in 6 hours: A train traveled 400 km an 8 hours: a boat traveled 375 km in 5 hours. Which had the fastest average speed? I need help I don't no how to do it and I don't understand my math teachers way of teaching.

+4
(1) Answers
kfergason321

Car 360km/6hr=60km/hr Train 400km/8hr=50km/hr Boat 375km/5hr=75km/hr Boat; you need to find the unit rates which are found by dividing the larger number by the smaller number so you have an even comparison.  

Add answer