Please answer ASAP! Your answer MUST include an explanation in order to receive points and the Brainliest answer. Thank you.

+4

(2) Answers

Noli186

63 because if you look at the pattern each number is multiplied by seven so if you multiply the input which is nine by seven you would get 63.

lexii23

in an ordinary day with no discount if u see the parretn you can get the cost per ticket by dividing the cost by number of tickets
1st : 21/3 =7
2nd: 35/5=7
3rd: 56/8 = 7
so the ticket in an ordinary day = $7
in friday they make discount by $2 so the new value of the ticket = the old value -2
so the ticket on friday = $5
so if you want 9 tickets
9*5 = $45