If your heart beats 65 times in 1 minute how many times does eight in one day? Tips: There are 60 minutes and one hour. There are 24 hours in a day.
Since there are 60 minutes in an hour and 24 hours in a day, we can figure out that there are 60 x 24 = 1440 minutes in a day. Multiplying 1440 by 65 beats per minute results with 93600 beats per day.
If there are 24 hours in a day and 60 minutes in a hour. We'll multiply them together to find how many minutes are in a day. 24×60=1,440 In a day there 1,440 minutes, if your heart beats 65 times per minute, we can use the equation Beats=65(minutes) We can then plug in the numbers to solve for beats Beats=65×1,440 Beats=93,600 In a day, your heart beats 93,600 times