Mathematics
nitamiller018
23

Darnell's car used 8 gallons of gasoline to travel 340 miles. After a mechanic worked on the car, it used 7 gallons of gasoline to travel 350 miles. If the price of gasoline was approximately $4.00 per gallon, how much less, to the nearest cent per mile, did it cost to run the car after the mechanic worked on it? Please Show Work!!

+2
(1) Answers
danieldominguez

8*4=32 7*4=28 340÷32=10.625 350÷28=12.5 12.5-10.625= 1.875

Add answer