Mathematics
Edgar750
61

A car repair shop charged $80 per hour for labor and $210 for the parts of a car. If the total cost of repair for the car was $490, how many hours did it take to repair the car?

+6
(1) Answers
Dolores727

210 +80x 210 +80 = 290 490 - 290 = 200 200/80 = 2.5 it took about 2 hours and 30 minutes to repair the car

Add answer